måndag, maj 07, 2007

Gamla tider!

Fick en story från en som var med på tiden det begav sig:
"Du ska veta att jag slet mitt hår för att få se er när ni spelade på arvika parken på 80 talet.. ha ha. Jag vor nog 11-12 då tror jag och smet ut från hemmet på kvällen och hade utegångsförbud en månad säkert efter det!"
Skicka gärna in egna minnen från gamla Shanghaispelningar.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag fick höra av en del i min klass(jag gick i 9an) att jag minsann åkte jämt och såg Shanghai, de trodde jag sett er minst 10 gånger.
Många gånger var det jag såg er, men inte 10 gånger.

Jag har en massa kort på er, och många fina minnen från spelningar från Gamleby, Norrköping bla.
en gång åkte jag och min lillasyster till Södertälja och träffade min brevkompis, som med gillade er Shanghai, jag minns vi gick förbi optikern Sandh. Fnissar åt minnet.

Jag tycker det är jätteroligt att ni finns fortfarande, är så nyfiken på hur ni låter nu.

Har ni släppt någon skiva innan eller är det den som är på g som blir nyaste???

1:39 em  
Anonymous Anonym said...

Lyckligaste dagen i tonårstiden...en kväll i Eskilstuna på er konsert! Åkte från Södertälje o kollade....sen givetvis på skolavslutningen i Folkets Park Södertälje! Många minnen av er...ett helt fotoalbum...C

12:22 fm  
Blogger Unknown said...

Första gången jag såg er och blev förälskad i musiken (och er för den delen) var på Högliden i Hudiksvall. Kommer inte ihåg vilket år det var men ni blev mina stora idoler efter det.
Överlycklig blev jag när jag fick veta att Shanghai skulle komma till min lilla ort och spela på Bergsjöparken! Lyckan gick snart över i tragik när mina föräldrar deklarerade att vi minsann skulle åka till släkten i Finland just den helgen!! Jag grät nog hela båtresan, både dit och hem. Lycka till med Era projekt.

2:03 em  

Skicka en kommentar

<< Home